Om os

Bostra Parts startede i 2006. Vi har specialiseret os indenfor plastik og optimering af produktionslinjer. Vi har igennem tiden hjulpet store og små kunder med at optimere hele deres produktionsanlæg.

BOSTRA Parts ligger i Vester Skerninge i Danmark, hvor vi herfra levere konkurrencedygtige sprøjtestøbte produkter i en høj kvalitet, med hurtige leverancer. Vi bestræber os efter, altid at have produkter på lager. Så vi altid kan ekspedere ordre indenfor samme dag, hvor de bestilles.

Hos os bruger vi genbrugsplast hvor vi kan. Vi får materialet leveret af en af Nordens største virksomhed indenfor genanvendelse af plast. Dertil genanvender vi også alt vores rest materiale i vores egen produktion og vi producerer primært i PE og PP Plast.


Vi specialiser os i 4 produkter, hvor vi både kan sælge disse til den bedste pris og kvalitet. Disse produkter kan købes direkte i vores Webshop her på siden. Vi leverer til hele danmark, samt store dele af udlandet.

 

Skriv til os

Skulle du have et spørgsmål, eller måske en speciel bestilling, ja så tag gerne kontakt til os, så står vi klar til at hjælpe dig.

Scroll to Top