Presenning knap

Hos Bostra Parts finder du et udvalg af plastikprodukter, som kan hjælpe dig som privatperson eller som erhvervsdrivende. Vores udvalg består universale produkter indenfor fjongknapper, info mærker til bøjlekroge, anhængerknop og isolator til elhegn. Vores produkter laves i genanvendt plast, hvor vi genanvender alt vores eget rest-materiale i produktionen, som primært består af PE & PP plast.

Vores fjongknapper er plastik knappe kroge, som sidder på trailere. De har til formål at spænde en presenning over en trailer, hvor elastikken der sidder rundt om presenningen kan hæftes rundt om fjongknapperne, som sidder rundt om traileren. Dette hjælper med at fastspænde eller overdække traileren. Disse kan købes i poser af 20 stk. eller i kasser af 2000 eller 5000 stk.

Info mærker til bøjlekroge er små farvede plastik bøjlemarkører, som bruges til at indikere størrelsen på den vare, der hænger på bøjlen. Størrelsesmarkøren sættes blot på, ved at føre krogen igennem hullet på markøren, hvor man her trækker den hel ned på metalkrogen. Disse bøjlemærker, bruges til at danne overblik og samtidigt spare en for en masse tid, når den rigtige størrelse skal findes. Brugen af bøjlemarkøren er meget relevant på ens lager, hvor varerne måske stadig hænger i plastik eller i en fysisk butik. Ved at bruge størrelsesmarkører i en butik, er man sikker på at man hurtigt og nemt kan se om størrelsen hænger i butikken. Vores størrelsesmarkører kan købes i poser af 100 eller 1000 stk.

Bostra Parts anhængerknop er en universal hætte til anhængertrækket. Med en knop til anhængertrækket beskytter man mod rust og samtidigt sikrer man at traileren altid kan komme nemt af og på. Med en anhængerknop, undgår du også at anhængertrækket tilsviner tøj eller jakker, hvis man støder ind i anhængertrækket, når man tilgår sit bagagerum.

Isolator til elhegn bruges til at holde elektrisk hegn på plads og vores isolatorer kan sættes på hegnspæle i stål og dermed isolere elhegnet, så det altid virker optimalt. Disse kan købes i poser af 50 eller 100 stk.

Primært genbrugsplast

til erhverv & private

dansk produceret

Scroll to Top